Упродовж доби поліція розпочала два кримінальні провадження за фактами автопригод з потерпілими в Чернівецькій області

У Чернівцях у ДТП постраждав велосипедист, а в Заставнівському районі внаслідок наїзду легковика травмувався пішохід.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

10-го жовтня по вулиці Героїв Майдану у Чернівцях автомобіль «ВАЗ 2107» під керуванням 37-річного місцевого жителя здійснив наїзд на 31-річного чернівчанина, який рухався на велосипеді. У результаті зіткнення велосипедист отримав перелом променевої кістки. Його госпіталізовано до лікарні.

Для з’ясовування всіх обставин ДТП призначено низку експертиз.

Ще одну автопригоду, що сталася цього ж дня в селі Малий Кучурів, розслідують поліцейські Заставнівського відділення поліції.

Керуючи автомобілем «ВАЗ 21093», 51-річний чернівчанин не обрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на 33-річного пішохода. Внаслідок наїзду потерпілий отримав тілесні ушкодження: струс головного мозку, перелом лівої ключиці та лопатки.

За вказаними фактами слідчі Шевченківського та Заставнівського відділень поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться досудові розслідування.

Реклама

Залишити коментар