На “Порбуному” намагались вивезти товар з підробленими документами на понад 410 тис. гривень

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у Facebook.

“30 серпня, близько 17:30 для проходження прикордонно-митного контролю в пункт пропуску «Порубне» прибув вантажний автомобіль марки «DAF», під керуванням громадянина Молдови. Вантаж, а саме мішки з жаростійким цементом, прямував з Туреччини до України.
Під час оформлення документів й огляду вантажу, прикордонники та митники виявили, що замість частин технологічної лінії для виготовлення ОСБ плит, водій перевозив жаростійку цементну суміш.
За порушення митного законодавства вантаж залишився на кордоні, його оціночна вартість становить 410 тисяч гривень.
Варто також сказати, що на кордоні з Молдовою, в пункті пропуску «Сокиряни», прикордонники виявили громадянку сусідньої країни, в паспортному документі якої були підроблені відмінки Держприкордонслужби.
Наразі охоронці кордону вжили всіх необхідних заходів для припинення виявленого правопорушення. До компетентних правоохоронних органів направлено повідомлення про протиправні діяння, що містять ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України”, – йдеться в дописі.

Реклама

Залишити коментар