На “Порубному” 30 осіб намагалися незаконно перемістити товар

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у Facebook.

“29 серпня, прикордонники Чернівецького загону спільно з працівниками митниці в пункті пропуску «Порубне» виявили організовану групу осіб, з-поміж 35 буковинців, які намагалися у пішому порядку перемістити значну партію різноманітного товару до України. Ще близько 30 осіб, з таким же товаром, очікували своєї черги перед пунктом пропуску на суміжній стороні.
За попередньою інформацією, імовірніше за невелику плату, всі ці люди переміщували незадекларований товар на понад встановлену вагу (50 кг) та вартість (50 євро), порушуючи чинне законодавство. Аби унеможливити такого роду правопорушення, працівниками митниці встановленим порядком відмовлено у перетині митного кордону України. Надалі всі особи під контролем охоронців кордону були повернуті на суміжну сторону.
Також у цьому ж пункті пропуску, під час спільного прикордонно-митного оформлення у громадянки України, що поверталася із закордону, працівники пункту пропуску виявили 10 блоків сигарет марки «Ashima». За порушення митного законодавства сигарети у жінки вилучено та складено протокол за порушення митних правил”, – йдеться в повідомленні.

Реклама

Залишити коментар