Нічна ДТП в Сторожинці: постраждалі досі у важкому стані, 19-річна дівчина у комі

Трьох хворих, в тому числі і 7-річного хлопчика, перевезли до Чернівців. 19-річна дівчина перебуває у Сторожинецькій районій лікарні у дуже важкому стані.

Про стан потерпілих в аварії розповіли медики, передає ІА АСС.

“7-річного хлопчика реанімобілем ще вночі відправили у Чернівці в дитячу хірургію. Ще троє перебували у нас в реанімації. Двох важкохворих, яких можна транспортувати, перевозять до Чернівців у ці хвилини. А одна 19-річна дівчина у нас в лікарні перебуває у комі в дуже важкому стані, вона не транспортабельна. Один з потерпілих також у нас у хірургії, ще двоє – у травматології”, – сказав заступник головного лікаря Сторожинецької районної лікарні Василь Палій.

У Чернівецькій міській дитячій лікарні повідомили, що хлопчик у стані середньої важкості.

“У нього діагностували політравми – закриту черепно-мозкову травму та закриті травми органів грудної і черевної порожнини без ушкоджень внутрішніх органів. Клінічний стан середньої важкості, не потребує хірургічного втручання. Наразі він перебуває під наглядом лікарів”, – сказав головний лікар КМУ “Міська дитяча клінічна лікарня” Сергій Сторожук.

Нагадаємо, вчора увечері у Сторожинці сталася велика аварія, в якій постраждало восьмеро людей, в тому числі і 7-річна дитина. П’ять осіб у важкому стані з політравмами до Сторожинецької ЦРЛ доправила карета швидкої допомоги, ще двоє потерпілих з незначними травмами добралися до медичного закладу самотужки.

Реклама

Залишити коментар