Правові уроки, вікторини, ігри та акції: на Буковині триває тиждень права

Тиждень права в Україні триватиме з 10 до 16 грудня.  Впродовж цього часу в Чернівецькій області відбуватимуться різні правопросвітницькі заходи: правові уроки у навчальних закладах, вікторини, правові ігри та вуличні інформаційні акції.  

“Символом “Всеукраїнського тижня права – 2018″ є парасолька, яка означає, що усі ми з вами знаходимося під захистом права. Кожен з нас має можливості знати свої права та відстоювати її”, – зауважила начальник Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області Вікторія Васильчук під час відкриття правової платформи “Право кожного”.

Про це повідомляє Головне територіальне управління юстиції у Чернівецькій області, передає прес-служба Чернівецької ОДА.

Правова платформа присвячена відзначенню Міжнародного дня прав людини.

Про ситуацію в Україні та у Чернівецькій області зокрема 10 грудня у Зеленій залі  ЧНУ ім. Ю. Федьковича обговорювали правозахисники та представники правоохоронних органів.

Окрім того, на правовій патформі “Право кожного” представили результати конкурсу студентських та учнівських робіт “PROПрава”. У своїх відеороботах молодь розповіла, як вони розуміють права людини.

Переможцями  у номінації “Студентські відероботи” стали:

I місце – команда Вижницького коледжу;

II місце – команда  Коледжу ЧНУ ім. Ю. Федьковича (207 група);

III місце – команда юридичного  факультету ЧНУ ім.Ю. Федьковича;

У номінації “Учнівські відео роботи” нагороду отримали:

I місце – команда Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді;

II місце – команда  Селищанського НВК;

III місце – команда Старововчинецького ліцею.

Реклама

Залишити коментар