Минулої доби поліціянти Буковини задокументували дві ДТП, одна – зі смертельним наслідком

На Вижниччині, внаслідок зіткнення мікроавтобуса з вантажним автомобілем, 24-річна буковинка отримала травми несумісні з життям. А у Чернівцях в результаті наїзду авто “Volkswagen Tiguan”, травмувався 65-річний велосипедист. Наразі за обома фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі поліції розпочали кримінальні провадження. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Увечері 11 червня, до поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Т-2601, сполученням “Чернівці-Шепіт”, у напрямку села Сергії трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим. На місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення №1 (Путила) Вижницького РВП. Попередньо поліцейські з’ясували, що 22-річний водій автомобіля “Opel Vivaro”, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажівкою “УРАЛ”, якою керував 29-річний житель Вижницького району.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 24-річна пасажирка мікроавтобуса отримала численні тілесні ушкодження та померла в реанімаційному відділенні місцевої лікарні. Тіло загиблої поліцейські направили для проведення судово-медичної експертизи.

Водія, ймовірно причетного до скоєння летальної ДТП, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про дорожньо-транспортну пригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Ще одна автопригода трапилася вчора, 11 червня, по вулиці Поштовій у Чернівцях. Для з’ясування обставин ДТП на місці події працювали слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що 53-річний водій автомобіля «Volkswagen Tiguan», допустив наїзд на 65-річного велосипедиста. В результаті аварії чернівчанин отримав травму руки. Лікарі доправили потерпілого чоловіка до медичного закладу для надання відповідної допомоги.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар