Ще понад пів тисячі окупантів перетворились на добриво

Триває 361 доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби російські окупанти завдали 4 авіаційних та 15 ракетних ударів. Більшість з них по інфраструктурі Хмельницької, Дніпропетровської, Донецької та Херсонської областей. Також ворог здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це у зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ.

Загроза завдання ракетних ударів російською федерацією залишається високою по всій території України. Основні зусилля ворог і надалі зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках.

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупанта у районах населених пунктів Харківської, Луганської та Донецької областей.

Також українські воїни ліквідували 590 російських загарбників. Знищили 7 танків, 12 бойових броньованих машин, 1 артилерійську систему та 1 спеціальну техніку ворога. Авіація Сил оборони України протягом доби завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також по позиції зенітно-ракетного комплексу. Сили протиповітряної оборон за добу знищили дві крилаті ракети типу калібр, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили район зосередження живої сили противника.

Реклама

Залишити коментар