Зрадив “Свободу”: у партії заявили про “сумнівні зв’язки” Андрія Ілюка з “рідномістянами”

Депутат Чернівецької міськради від партії “Свобода” Андрій Ілюк хотів очолити список партії на найближчих місцевих виборах, проте після того, як керівництво “Свободи” йому в цьому відмовило, вирішив перейти до “Рідного міста”.

Про це голова обласного осередку “Свободи” Віталій Мельничук повідомив на своїй Facebook-сторінці, пише molbuk.ua

“Андрію Ілюку через його незрозумілу та непрогнозовану поведінку, тотальну пасивність за останні пів року, свободівці не довірили бути ключовим у списку до Чернівецької міськради. Саме через це Андрій легко вирішив зрадити “своїх” та офіційно ще не вийшовши з організації вже зареєструвався у списках “Рідного міста”… А після того 25 вересня передав Голові Чернівецької міської ради Ігору Шереметі свою та Володимира Мокловича заяву про вихід із Свободи”, – написав Мельничук.

За словами “свободівця”, “сумнівні зв’язки” Андрія Ілюка з “рідномістянами” проявлялись і раніше.

“Адже гучне виключення із Свободи двох депутатів міськради Назара Мокловича та Андрія Кандиби в кінці 2017 року через різного роду скандали також вдарило по довірі свободівців і до Андрія Ілюка. Але через молодість та його запевнення у тому що з своїх життєвих помилок та незрозумілих вчинків Андрій зробить висновки і буде відповідальніший тоді йому Центральне та обласне керівництво “Свободи” дали можливість себе реабілітувати”, – повідомив Мельничук.

“Тиждень тому, ще до обласної конференції, яка мала висунути кандидатів в депутати до рад області Андрій Ілюк чомусь вийшов на зв’язок та попросив зустрітися. На зустрічі несподівано запропонував … очолити список від ВО “Свобода” до Чернівецької міської ради і нібито цим він “зможе дати шанс” свободівцям на “своєму іміджі” набрати необхідний результат на виборах і що за його словами інакше він не бачить можливість отримання Свободою результату в місті Чернівці…”, – зауважив Мельничук.

Голова партійного осередку зазначив, що “дав Андрію зрозуміти, що це неможливо з багатьох причин”.

Реклама

Залишити коментар