Під варту взяли буковинця, який переправляв нелегалів через кордон

Про це повідомляє пресслужба Чернівецького прикордонного загону.

За результатами скоординованих заходів оперативно-розшукових підрозділів ЗхРУ, прикордонників Чернівецького загону та Сторожинецького РВ Національної поліції, за процесуального керівництва Сторожинецької районної прокуратури припинено діяльність мешканців прикордоння причетних до переправлення іноземців через кордон.

Слідчим суддею Сторожинецького районного суду Чернівецької області, вчора, 20 січня, розглянуто клопотання про обрання запобіжного заходу стосовно місцевого мешканця. Він підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою ст. 332 Кримінального кодексу України – незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Чоловіка взято під варту до наступного судового засідання. В суді взяли до уваги те, що з дня вручення підозри й по теперішній час, порушник знаходився у розшуку.

Мешканця прикордоння підозрюють в організації незаконного переправлення 4 громадян Пакистану з України до Румунії, в травні минулого року. З часу обрання запобіжного заходу чоловік перебуватиме у СІЗО.

Реклама

Залишити коментар