Не зійшлись у поглядах: з Чернівецької міськради звільняються працівники

За час керування Чернівцями секретарем Проданом з міської ради почали звільнятися працівники. Заяву за власним бажанням написала і керівниця відділу комп’ютерно-технічого забезпечення Тетяна Лебухорська.

За її словами, відділ, який раніше виконував суто технічну роботу, осблуговував техніку та мережу, за рік докорінно змінив діяльність міської ради, зробив її відкритішою та зрозумілішою:

“Перед нашим відділом міський голова Олексій Каспрук ставив такі завдання, як запровадження сучасних форм залучення громади, електронних форм комунікації з громадою і підвищення рівня автоматизації роботи органів місцевої влади”, – заявила чиновниця.

Відповідно, у ратуші автоматизували та запровадили систему поіменного голосування виконкому та депутатів.

Також розпочали роботу над запровадженням відкритих даних. За останній час, каже Тетяна Лебухорська,  вдалося запровадити чимало корисних речей. Але чи продовжуватиме секретар міської ради курс на електронну демократію, залишається питанням. Отже, начальниця відділу написала заяву на звільнення.

“Сьогодні останній день, як я працюю в Чернівецькій міській раді. У нас відбулася зміна команди, яка здійснює управління містом і, спостерігаючи за тим, як ця команда працювала в сесійній залі, декілька років тому, я бачу, що у нас різні підходи до управління, різні стилі. різні методи управління і зі такими підходами я відчуваю, що не зможу ефективно працювати в даному відділі”, – підсумувала Тетяна Лебухорська.

Реклама

  • Пока не убежали все специалисты, нужно срочно распустить міську раду, а назначить новые выбори депутатов и мера. Сразу после отсавки Каспрука, депутати подняли стоимость проезда в тролейбусах.
    Стала ещё хуже…..

Залишити коментар